Marktleider in budgetcoachtrainingen

Mijnbudgetcoach is marktleider in het segment budgetcoaching. Vanuit jarenlange ervaring met budgetcoaching, heeft Mijnbudgetcoach een aantal praktijkgerichte opleidingen voor budgetcoaches ontwikkeld. Een budgetcoach helpt mensen die het financiële overzicht kwijt zijn hun financiën weer op orde te krijgen en biedt hun weer toekomstperspectief. De trainingen van Mijnbudgetcoach kennen een kwalitatief hoge standaard. Deelnemers kunnen na afloop het geleerde direct toepassen in de praktijk. Inmiddels heeft Mijnbudgetcoach al vele mensen opgeleid tot professioneel budgetcoach.

Een passend trainingsaanbod

De Opleiding budgetcoach duurt vier dagen en leidt u volledig op tot professioneel budgetcoach. In de opleiding komt niet alleen grondige financiële kennis en wet- en regelgeving aan bod, maar is er veel aandacht voor gesprekstechnieken, motiverend coachen en gedragsverandering. Daarnaast leert u werken met de passende instrumenten voor budgetcoaching.
Mijnbudgetcoach biedt de Opleiding budgetcoach tevens incompany aan voor de zakelijke markt. Zo haalt u de expertise zelf in huis. Ook maatwerktrajecten zijn bespreekbaar.

Voor wie?

De budgetcoachtrainingen zijn toegankelijk voor zelfstandig ondernemers die budgetcoach willen worden en iedereen die beroepsmatig te maken heeft met mensen met financiële achterstanden, zoals verhuurmedewerkers, jobcoaches, intercedenten, maatschappelijk en sociaal-cultureel werkers, thuiszorg, verpleegkundigen, jongerenwerkers, re-integratiemedewerkers, bankmedewerkers, ambtenaren sociale zaken, schuldhulpverleners, incassomedewerkers, medewerkers debiteurenafdelingen, gerechtsdeurwaarders, medewerkers P&O, vrijwilligers, zelfstandig ondernemers en andere geïnteresseerden.

Al deze doelgroepen hebben er baat bij hun cliënten te helpen snel hun geldzaken op een rij te krijgen en te houden. Budgettraining zorgt voor extra expertise binnen uw vakgebied. De trainingen van Mijnbudgetcoach sluiten altijd nauw aan op uw werkveld of dat van uw organisatie. We geven gericht advies en persoonlijke begeleiding afgestemd op uw context.