ONLINE BUDGETCOACHING

Online budget coaching voor financieel veerkrachtige medewerkers

Financiële fitheid draagt bij aan een medewerker die met aandacht en plezier het werk verricht. Het is essentieel voor mobiliteit tot aan pensionering en duurzame inzetbaarheid. Geldgebrek kan zorgen voor een (tijdelijk) lagere intelligentie en zelfs verzuim op het werk.  U kunt uw medewerker helpen. Op een manier die bij uw bedrijf past.

Medewerkers kunnen online vragen stellen aan een budgetcoach en kunnen ook een gesprek aanvragen met een budgetcoach. Deze online financiële helpdesk is een uniek concept. We hebben het daarom ook laten deponeren.

Vaak is de drempel voor mensen te hoog om daadwerkelijk hulp te zoeken. Met onze online financiële helpdesk is het voor een medewerker heel simpel om een vraag te stellen of een gesprek aan te vragen. Wij zullen binnen 48 uur een antwoord geven.

In onderstaande afbeelding kunt u zien hoe laagdrempelig een vraag gesteld kan worden. Verder is het belangrijk te weten, dat een medewerker anoniem een vraag kan stellen.

Onze visie

Onze visie is kort samengevat: wij willen mensen zonder oordeel en met de absolute wil om te helpen ondersteunen bij het oplossen van financiële problemen.

Door een jaarabonnement af te sluiten voor minder dan € 1,00 per medewerker voor online budgetcoaching, kunnen uw medewerkers 24/7 bij een budgetcoach online terecht. Blijkt de vraag zo ingewikkeld te zijn, dat er toch behoefte is aan een persoonlijk gesprek met een budgetcoach? Dan nemen wij contact op met uw medewerker, en aan de keukentafel gaan we in gesprek. Mocht u zelf vragen hebben, dan berekenen wij NIETS extra. Een eerste intakegesprek voor uw medewerkers is gratis.