INKOMENSBEHEER

 

Mijnbudgetcoach.nl B.V. is er niet alleen voor particulieren of grote bedrijven, maar ook voor het midden- en kleinbedrijf. Wij brengen uw financiële situatie weer op orde, door samen met u de problemen aan te pakken.
 
Inkomensbeheer voor bedrijven
Veel ZZP’ers of zelfstandig ondernemers (eenmanszaken) moeten hard werken en komen nauwelijks rond. Het is niet alleen hard werken, maar er is ook nog zoiets als administratie. U komt niet toe aan het betalen van de vaste lasten en leveranciers. Indien er achterstanden zijn, dan wordt er geprobeerd het ene gat met het andere gat te dekken. Dit kan een tijd goed goed gaan, maar vaak loopt het fout af. De gevolgen kunnen zowel uw zakelijk als privé functioneren negatief beïnvloeden. De kwaliteit van het werk neemt af en de gezondheidsproblemen nemen toe. U doet uw werk met tegenzin en laat tenslotte alles op zijn beloop. In het geval van dergelijke zorgen is het verstandig om bijtijds hulp te zoeken. Inkomensbeheer bij Mijnbudgetcoach.nl B.V. kan hiervoor een oplossing zijn. Met inkomensbeheer worden uw financiële zaken tijdelijk uit handen genomen. Uw geldzaken worden dan geregeld door een van onze inkomensbeheerders.
 
 
Wat kunt u van ons verwachten?
De inkomensbeheerders bij Mijnbudgetcoach.nl B.V. kunnen u ondersteunen bij financiële problemen van iedere omvang. Er hoeven niet per se problematische schulden te zijn, maar ook om andere redenen kan een frisse blik uw bedrijf een nieuwe wending geven. Wij maken voor iedere ZZP’er of zelfstandig ondernemer een apart plan van aanpak. Hierbij wordt er gekeken naar de inkomsten en uitgaven, en wat de mogelijke achterstanden zijn. Uiteraard behoudt u ten allen tijde inzage en wordt u op de hoogte gehouden met betrekking tot de stand van zaken. Het doel van inkomensbeheer is het creëren van evenwicht, zowel zakelijk als privé, zodat ook u weer grip heeft op uw financiële zaken. 
 
Door hulp vanuit Mijnbudgetcoach.nl B.V. kunt u zich richten op waar u goed in bent. Wanneer u zich beter in uw vel voelt, wordt de kwaliteit van uw werk beter waardoor ook de toekomst er een stuk rooskleuriger uit zal zien. Kom langs of neem per direct contact op met Mijnbudgetcoach.nl B.V., dan kunnen wij in een vrijblijvend gesprek aangeven wat wij voor u kunnen betekenen.
 
 
Contact
Onderstaand treft u de contactgegevens van ons kantoor.
 
Adres:              Brederoolaan 13d, 3353 GG Papendrecht
Telefoonnummer:                                       0786177256
E-mail:                                   info@mijnbudgetcoach.nl