BUDGETCOACHING VOOR MEDEWERKERS OF CLIËNTEN

Maatwerktrajecten inkopen

U kunt bij Mijnbudgetcoach.nl B.V. budgetcoachtrajecten inkopen voor uw werknemers of cliënten. Elk traject wordt uitgevoerd door een gecertificeerd en deskundig budgetcoach. Hij of zij biedt uw werknemers of cliënten inzicht in hun financiële situatie, zorgt samen met hen voor een overzichtelijke administratie en brengt door een realistische budgetplanning een stabiel financieel perspectief weer binnen bereik. De budgetcoach waarborgt de privacy van uw werknemer of cliënt en beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag. U kunt losse trajecten inkopen, maar ook detachering voor een afgesproken termijn is mogelijk.

Support: integrale financiële zorgverlening

Mijnbudgetcoach.nl B.V. biedt, naast losse trajecten, ook een integrale benadering voor financiële zorgverlening. Tegen een tarief per deelnemer kunt u op een transparante en duurzame manier gebruik maken van een pallet aan diensten. U kunt hierbij denken aan gebruik van een online kasboek voor elke deelnemer, een inloopspreekuur, een online vraagbaak, voorlichting en persoonlijke budgetcoaching op maat. Zo lost u niet alleen problemen op, maar blijft u ze ook voor!

Budgetcoaching in uw organisatie voor medewerkers

Heeft u binnen uw organisatie te maken met medewerkers met financiële achterstanden? De kans is groot dat dit niet alleen uw werknemer privé raakt, maar dat het ook gevolgen heeft voor u als werkgever. Verminderd functioneren, een lagere productiviteit, regelmatig verzuim en loonbeslagen kunnen duiden op financiële problemen van uw werknemer. U kunt hierin als werkgever een actieve rol spelen waardoor verdere kosten en verzuim worden voorkomen. De mogelijkheden voor budgetcoaching binnen uw organisatie zijn groter dan u denkt.