GECERTIFICEERD BESCHERMINGSBEWIND MIJNBUDGETCOACH.NL B.V. PAPENDRECHT

Als mensen hun financiën niet meer zelf kunnen regelen – denk aan verstandelijk gehandicapten, dementerenden of psychiatrische patiënten – dan kan beschermingsbewind worden aangevraagd. Een bewindvoerder neemt de financiële huishouding uit handen. Vaak wijst de rechtbank een familielid aan als bewindvoerder. Dit is soms echter niet mogelijk of wenselijk. U kunt dan een professionele bewindvoerder inschakelen. De bewindvoerders van Mijnbudgetcoach.nl B.V. Papendrecht hebben persoonlijk contact met de cliënt en/of familie. Zij zijn gecertificeerd en werken volgens de verplichte kwaliteitsstandaarden. Dat is wel zo betrouwbaar. Daarom heeft Mijnbudgetcoach.nl B.V. zich aangesloten bij de Branchevereniging NBBI (Nederlandse Branchevereniging voor Bewindvoering & Inkomstenbeheer).

BUDGETCOACHING

Steeds meer mensen komen in de financiële problemen of raken het overzicht in hun geldzaken kwijt. Ze geven vaak meer uit dan er binnenkomt. Dat geldt niet alleen voor mensen met een minimuminkomen. Ook tweeverdieners of gezinnen met een bovenmodaal inkomen kunnen ermee in aanraking komen. Het probleem raakt alle leeftijden en lagen van de bevolking. Het vroegtijdig inschakelen van een budgetcoach helpt onnodige schulden voorkomen. Preventief, maar ook als er al problemen zijn. Mijnbudgetcoach biedt professionele hulp bij financiële achterstanden. We begeleiden particulieren en bieden een breed pallet aan financiële zorgmiddelen voor gemeentes, woningcorporaties, instellingen zoals centra voor werk en inkomen, en bedrijven. Budgetcoaching is ook mogelijk voor mensen die hun financiën wensen uit te besteden aan een professional.

FRANCHISEGEVER

Mijnbudgetcoach.nl B.V. is marktleider in het segment budgetcoaching en biedt budgetcoaches een professionele en betrouwbare franchiseorganisatie als koepel voor hun werkzaamheden. Franchisenemer zijn bij Mijnbudgetcoach.nl B.V. biedt enorme voordelen, zoals inspiratie halen uit een vaknetwerk, kennis delen, professionele educatie en ondersteuning bij ICT, marketing, communicatie en verkoop. Mijnbudgetcoach.nl B.V. is een landelijk netwerk. Al onze budgetcoaches zijn gecertificeerd en kennen eenzelfde professionele aanpak.

TRAINING BUDGETCOACHES

Vanuit jarenlange ervaring met budgetcoaching, heeft Mijnbudgetcoach een aantal praktijkgerichte opleidingen voor budgetcoaches ontwikkeld. De Basistraining budgetcoach is toegankelijk voor zelfstandig ondernemers die budgetcoach willen worden en voor iedereen die beroepsmatig te maken heeft met mensen met financiële achterstanden. Daarnaast biedt Mijnbudgetcoach een verkorte training (zijinstroom) aan voor mensen met een financiële achtergrond en incompanytrainingen, bijvoorbeeld voor P&O- medewerkers van bedrijven, organisaties en instellingen.

ADVIES EN VOORLICHTING

Voorkomen is beter dan genezen. Dat klinkt als een cliché, maar is in het geval van financiële achterstanden meer dan waar. Problemen kunnen ontstaan door een samenloop van omstandigheden zoals ontslag, bezuinigingen of een echtscheiding, maar hangen vaak ook samen met menselijk gedrag. Een belangrijk doel van Mijnbudgetcoach is het bevorderen van de zelfredzaamheid van mensen op financieel vlak. Bewustwording en vergroting van financiële wijsheid zijn hierin essentieel. Mijnbudgetcoach heeft jarenlang ervaring in budgetcoaching, budgetteren en financiële planning. We kennen dan ook alle risico’s en oplossingen. Preventie, advies en voorlichting dragen bij aan een stabiel financieel perspectief.