Budgetcoach van der Klaauw

Breda
Noord-Brabant
06-14126826

Over budgetcoach R. van der Klaauw

Het leven is complex en het overzicht houden is moeilijk. Een budgetcoach zorgt ervoor, dat u weer inzicht krijgt in uw financiële situatie en in overleg met de budgetcoach de juiste beslissingen kunt nemen. Voor nu en in de toekomst.

Door inzicht te krijgen kunt u weer denken aan een fijne toekomst, waarin u dingen kunt doen wat het leven extra leuk maakt zoals op vakantie gaan, een auto kopen enz. Het belangrijkste voor nu is de basis op orde krijgen zoals rekeningen weer kunnen betalen, voldoende geld voor boodschappen, kinderen af en toe iets extra’s kunnen geven, enz.

Als budgetcoach begeleid ik u hierin met meer dan 100% inzet zonder enig (voor)oordeel. Samen doen we er alles aan om weer perspectief te zien.

Ik beschik over een gedegen kennis op financieel gebied en minstens zo belangrijk over de noodzakelijke (levens)ervaring. Uw privacy is voor mij erg belangrijk. Ik besef me, dat de stap naar een budgetcoach geen gemakkelijke is en dat dit moed vraagt omdat je je kwetsbaar opstelt.

Mijn aanpak is persoonlijk en gestructureerd en in korte tijd kunnen we samen resultaten bereiken o.a. door snel besparingen in de kosten te realiseren.

Telefonisch kunt mij bereiken op 06-14126826.  U kunt ook kiezen voor het contactformulier hiernaast.  Alvast bedankt voor uw vertrouwen.

Mail ons