Budgetcoach M.M. Schopman

Enschede
Overijssel
06-57918526

Over budgetcoach M.M. Schopman

De afgelopen jaren is er veel veranderd in Nederland. De zorg, de financiële dienstverlening en de belastingdienst hebben te maken gehad met flinke veranderingen en bezuinigingen. Een oerwoud van blauwe brieven, rekeningen en facturen kunnen hiervan het gevolg zijn.  U hebt dan iemand nodig die de weg weet in deze moderne tijd en u kan uitleggen waarom u deze brieven krijgt en hoe u ze een stap voor kunt zijn. Ik kan dit samen met u doen.

Daarna bekijk ik met u alle mogelijkheden om te besparen. Een budgetoverzicht is hierbij vereist en schept veel duidelijkheid. Dit kan in het begin confronterend zijn, maar op de lange termijn brengt het rust in uw hoofd. Nu  heeft u weer grip op uw financiële situatie!

Mijn naam is Maurice Schopman, ik ben gecertificeerd budgetcoach sinds 2015 en werkzaam in Twente. Ik help mensen die geen grip meer hebben op hun financiële situatie, bijvoorbeeld iemand met schulden. En daarnaast help ik mensen die juist vroegtijdig aangeven dat er veranderingen aankomen. Denk hierbij aan ontslag, pensioen, scheiding of een kinderwens.

Kunt u zelf het hoofd amper boven water houden, of kent u iemand die hulp nodig heeft in de financiële huishouding? Neem dan contact met mij op en dan bekijken wij samen, vrijblijvend, wat ik voor u kan betekenen.

Mail ons