Budgetcoach J Raven

Hoorn
Noord-Holland
06-21 83 89 99

Over budgetcoach J Raven

Ik ben een gecertificeerd budgetcoach die u kan helpen uw financiën weer op orde te krijgen. In mijn loopbaan ben ik altijd commercieel en oplossing gericht binnen de financiële wereld bezig geweest. Daarnaast beschik ik over een ruime levenservaring vanuit mijn omgeving op dit gebied. Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om makkelijk rond te komen. Dit hield mij zo bezig, dat ik mij verder ben gaan verdiepen in deze problematiek. Naar aanleiding hiervan heb ik een plan gemaakt om te helpen grip te krijgen op de financiën. Natuurlijk is dit aangepast aan iedereen zijn specifieke situatie.

Ik werk als dienstverlener voor particulieren, bedrijven, gemeenten, en instellingen. Mensen die zich in een moeilijke financiële situatie bevinden worden door mij geholpen. Er wordt hierbij, niet voor de cliënt, maar nauw samengewerkt met de cliënt.

We zoeken namelijk samen uit wat de reden van de problemen is. Waarna we de oorzaak en problemen gaan aanpakken. In sommige gevallen zal er een betalingsregeling moeten worden getroffen. Soms zal de schuldhulpverlening hierover worden ingelicht. Hierdoor worden ergere problemen voorkomen.

Actieve deelneming

Aan het hele traject zult u actief deelnemen. Op deze manier wordt u aangeleerd om beter met uw geld om te gaan. Uiteindelijk moet u zelf weer uw financiële zaken kunnen regelen.

U hoeft zich in ieder geval niet te schamen. Financiële problematiek komt voor in elke bevolkingslaag. En alles zal persoonlijk en vertrouwelijk door mij worden behandeld.

Mail ons