Budgetcoach C.G. Ferdinandus

Spijkenisse
Zuid-Holland
06-50638456

Over budgetcoach C.G. Ferdinandus

Mijn naam is Chris G. Ferdinandus en ik ben gediplomeerd Schuldhulpverlener, bewindvoerder en budgetcoach. Hiervoor heb ik grote transportbedrijven gehad, waarbij ik als werkgever regelmatig te maken kreeg met chauffeurs met loonbeslagen. Samen met hen zocht ik op sociaal en maatschappelijk vlak naar oplossingen, waardoor hun situatie verbeterde en zij weer goed konden functioneren in hun werk.

Het werken met en voor mensen heeft mij altijd enorm geboeid, en ben ik als  budgetcoach bij Jaco Brouwer van mijnbudgetcoach.nl aan de slag gegaan.

In 2013 kwam ik in contact met bewindvoering en schuldhulpverlening voor ondernemers, PGB en Inkomen en Budgetbeheer administratie.  De vraag naar deze dienstverleningen, evenals budgetcoaching blijkt erg toe te nemen. Sinds die tijd heb ik mij verdiept in deze drie soorten van dienstverlening en ontdekte dat dit voor mij, met de hierboven omschreven ervaringen, een prima invulling is van zelfstandig werken in combinatie met de betrokkenheid en bewogenheid voor de (kwetsbare) medemens.

In de gehele regio Zuid-Holland kunt u bij mij terecht voor Beschermingsbewind,  Budgetcoaching, Schuldhulpverlening particulieren en ondernemers, PGB, Inkomen en Budgetbeheer.

Mijn passie: Het integraal helpen van mensen zodat zij, door zelfredzaamheid, beter hun problemen kunnen aanpakken en daardoor hun maatschappelijke, juridische en financiële positie zelf kunnen verbeteren.

Indien u gebruik wilt maken van mijn dienstverlening kunt u contact met mij opnemen. Ik maak dan graag een afspraak voor een vrijblijvend oriënterend gesprek bij u thuis. Voor meer informatie kunt u bellen naar 06-50638456 of het formulier hiernaast invullen.

Mail ons