Leveringsvoorwaarden

1. Levering en garantie

Mijnbudgetcoach staat garant voor de kwaliteit van de Budgetbox. Is het product, ondanks onze scherpe controle, beschadigd, dan kunt u de Budgetbox verpakt en voldoende gefrankeerd retour zenden. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een nieuwe Budgetbox. Tevens hanteren wij een ‘niet goed, geld terug beleid’. Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over het product, dan kunt u de Budgetbox terugsturen. De verzendkosten zijn dan voor onze rekening.

2. Bestellen en betalen

U kunt de Budgetbox bestellen via het bestelformulier. Uw bestelling is pas definitief na ontvangst van uw betaling. De kosten voor de Budgetbox bedragen € 37,20 (dit bedrag is inclusief btw en verzendkosten) en kunt u overmaken op rekeningnummer 50.94.18.856 ten name van Mijnbudgetcoach.nl en onder vermelding van uw naam en adres. Geef bij uw bestelling altijd een geldig e-mailadres op. Als u dit niet doet, kunnen wij uw bestelling niet bevestigen en afronden.

3. Leveringstermijn

Wij verzenden uw bestelling per post binnen 1 week na ontvangst van uw betaling. Indien u een grotere bestelling doet en het product niet voorradig is, ontvangt hierover uiteraard bericht. U ontvangt uw bestelling dan zo snel als mogelijk is. De goederen reizen voor risico van de koper.

4. Persoonlijke gegevens

Uw adresgegevens worden door ons alleen gebruikt voor het verzenden van uw bestelling en het verwerken van uw betaling. Deze gegevens zijn niet voor derden toegankelijk en zullen ook niet aan derden worden verstrekt.