De oplossing voor financiële achterstanden en problemen

Heeft u schulden of financiële problemen? U bent echt niet de enige. Steeds meer mensen komen ermee in aanraking. Als u het financiële overzicht kwijt bent en niet meer in staat bent om schulden op tijd af te lossen, dan wordt het tijd voor actie.

Hoe eerder u het probleem onderkent, hoe sneller de oplossing binnen handbereik is. Zet in elk geval de eerste stap, en vul de quickscan in. U krijgt direct te zien hoe u ervoor staat en wat Mijnbudgetcoach voor u kan betekenen.

Een heldere en betrokken aanpak

Alle budgetcoaches van Mijnbudgetcoach kennen een soortgelijke aanpak. Zij bieden inzicht in uw financiële situatie, zorgen samen met u voor een overzichtelijke administratie en brengen door een realistische budgetplanning een stabiel financieel perspectief weer binnen bereik. Een handig instrument hierin is de Budgetbox, een praktische koffer voor een overzichtelijke thuisadministratie.

Onze budgetcoaches weten als geen ander dat iedereen te maken kan krijgen met financiële achterstanden. Zij hebben dan ook geen oordeel over uw situatie. Elk verhaal is uniek en verdient een luisterend oor. Vanuit hun professionaliteit weten de budgetcoaches elke situatie door te vertalen naar een goede en blijvende oplossing. De coach verdiept zich in uw persoonlijke problematiek, geeft u inzicht in mogelijke valkuilen en kansen, en motiveert u de juiste stappen te zetten om uw financiën weer op de rit te krijgen. En wat er ook gebeurt tijdens het coachtraject, de budgetcoach is er voor u zolang het nodig is.

Meer informatie over onze werkwijze

Gecertificeerd en professioneel

Alle budgetcoaches van Mijnbudgetcoach zijn gekwalificeerd en gecertificeerd. Ze weten alles op het gebied van financiën en weten u vakkundig te begeleiden in uw hulpvraag. Uiteraard is uw privacy gewaarborgd en beschikken de budgetcoaches over een Verklaring Omtrent het Gedrag.