Profiel van een budgetcoach

Waaraan moet u voldoen om een budgetcoach te worden?

Profiel van een budgetcoach / beschermingsbewindvoerder

Een budgetcoach van franchisegever Mijnbudgetcoach voldoet aan een aantal criteria. In de eerste plaats bent u zelfstandig ondernemer. U bent financieel onderlegd, beschikt over relevante kennis op het gebied van fiscale- en sociale wetgeving en u bent goed thuis in het voeren van een financiële administratie. U bent bereid de Basistraining tot budgetcoach en/of beschermingsbewindvoerder te volgen.

In de tweede plaats bent u sociaal vaardig, heeft u interesse in de mens en heeft u de nodige levenservaring. U bent klantgericht en goed in staat contact te maken. U heeft natuurlijk overwicht en kunt mensen motiveren. Budgetcoaching vereist flexibel kunnen bewegen tussen sociale betrokkenheid en inleving en een zakelijke professionaliteit en distantie. Geïnteresseerde kandidaten moeten een Verklaring Omtrent het Gedrag kunnen overleggen en mogen niet negatief geregistreerd staan bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel.

Aanmeldingsprocedure

Indien u interesse heeft om franchisenemer te worden, dan kunt u zich hiervoor aanmelden. De procedure hiertoe is als volgt:
Screening op profiel en vereisten
Intakegesprek
Opleiding budgetcoach
Formalisatie tot franchisenemer
In de screening wordt bekeken of u in het profiel van budgetcoach of bewindvoerder past en aan de vereisten voldoet. Is dat het geval dan volgt een intakegesprek waarin we uw drijfveren om budgetcoach te worden onderzoeken. Aspirant-franchisenemers nemen deel aan de Opleiding budgetcoach. Na afloop wordt besloten of u toetreedt tot de franchiseorganisatie Mijnbudgetcoach.

Direct aanmelden of vragen

Past u in het profiel en heeft u interesse? Neemt u dan direct contact met ons op, telefonisch: 078 6177256, of per e-mail: werving@mijnbudgetcoach.nl.