Nieuwsbrief februari 2020

Door Mijnbudgetcoach.nl B.V. • 2 minuten leestijd

PAPENDRECHT – ‏‏‎ ‎Hieronder treft u onze nieuwsbrief van de maand februari.

Zorgverzekering

Een groot aantal cliënten hebben wij, eind vorig jaar, overgesloten naar een andere zorgverzekering. We hebben voor iedereen geprobeerd een passende verzekering af te sluiten. Voor de meeste cliënten is dit het gemeentepakket geworden. Indien u een schuld heeft bij uw zorgverzekering, was het niet mogelijk om u over te sluiten. De polis van uw verzekering kan u bekijken via mijn.onview.nl.

Belastingaangifte 2019

Zoals ieder jaar dienen wij, als u aangifteplichtig bent, uw belastingaangifte in. U bent aangifteplichtig indien u een uitnodiging tot het doen van aangifte 2019 ontvangt. Ontvangt u het bericht van de Belastingdienst dat u aangifte moet doen, stuur deze brief dan naar ons door. Bent u na 31 maart 2019 bij ons onder bewind gesteld, dan bent u zelf verantwoordelijk voor de aangifte over het jaar 2019.

De meeste gegevens zijn al bekend bij de Belastingdienst, echter geldt dit niet voor alle gegevens. Bij het indienen van de aangifte, gebruiken wij de gegevens die bij ons bekend zijn. Heeft u het vermoeden dat wij niet in het bezit zijn van alle gegevens, denk aan inkomen, medische uitgaven of vermogen, geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door. Wij zijn namelijk niet aansprakelijk voor een foutieve aangifte wanneer wij niet beschikken over de juiste gegevens.

Indien u niet wilt dat wij uw aangifte indienen, dient u dit binnen zeven dagen na uitgifte van deze nieuwsbrief, schriftelijk bij ons te melden. U bent dan, uiteraard, zelf verantwoordelijk voor het indienen van de aangifte.

Kledingbeurs

Op donderdag 26 maart organiseren wij, in samenwerking met de diaconieën van de Morgenster Kerk en Bethlehem Kerk, een kledingbeurs. Deze vindt plaats in de Morgenster Kerk, Muilwijckstraat 1 te Papendrecht. U kan zich hiervoor aanmelden via info@mijnbudgetcoach.nl.

Heeft u zelf nog mooie, schone kleding dat nog een ronde mee kan, mag u deze op woensdag 25 maart bij de kerk inleveren. Dit is mogelijk tussen 14.00u en 17.00u. Ook speelgoed, tassen, accessoires of andere passende items zijn zeer welkom. Is het voor u niet mogelijk om deze items in te leveren, kan er een afspraak worden gemaakt om te kijken naar andere mogelijkheden.

Openingstijden kantoor

Wij zijn elke werkdag telefonisch te bereiken van 09.00u tot en met 12.00u op het telefoonnummer 078 61756 91. Verder is het mogelijk om ons te allen tijde te bereiken via de e-mail op het e-mailadres administratie@mijnbudgetcoach.nl of geldaanvraag@mijnbudgetcoach.nl. Let op: wij hebben een verwerkingstijd van twee werkdagen.

Samenwerking Bakkerij Vlot

Op korte termijn starten wij een samenwerking met Bakkerij Vlot, gevestigd aan de Meent 13 te Papendrecht. Het wordt dan mogelijk om kwaliteitsbrood, van de vorige dag, voor € 1,- per stuk te kopen bij Bakkerij Vlot. Dit is een dagelijkse op=op actie. Een pasje om van deze actie gebruik te maken, kunt u aanvragen via info@mijnbudgetcoach.nl.

Wijzigingen inkomen e.o.

Wij willen u er nogmaals op wijzen dat u verplicht bent om alle wijzigingen rondom uw inkomen of andere financiële zaken zo snel mogelijk aan ons door te geven. Deze wijzigingen ontvangen wij het liefst zo snel mogelijk per e-mail.

Met vriendelijke groet,

Het team van Mijnbudgetcoach.nl B.V.

‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎

Klik hier om de vorige nieuwsbrief te lezen.

‏‏‎ ‎
Blijf op de hoogte en volg onze social media kanalen voor updates over het bedrijf: