Nieuwsbrief december 2019

Openingstijden tijdens feestdagen

In de periode van 16 december 2019 tot 6 januari 2020 zijn wij telefonisch bereikbaar van 09.00uur tot 11.00uur. Belt u buiten deze tijden op ons andere telefoonnummer, staan wij u niet te woord. Wij zijn uiteraard wel per e-mail (administratie@mijnbudgetcoach.nl) bereikbaar.

Op donderdag 19 december is het kantoor vanaf 13.00uur gesloten i.v.m. een jaarlijks verplichte training voor de bewindvoerders en assistent-bewindvoerders. Op deze middag worden ook uw e-mails niet behandeld.

Op donderdag 5 december, dinsdag 24 december en dinsdag 31 december sluit het kantoor om 16.00uur.

Telefoon

Op korte termijn gaan wij alle telefoongesprekken opnemen voor trainingen en andere doeleinden. Als u belt, hoort u eerst een melding van deze opname. Daarna zal de telefoon overgaan bij de telefoniste. Wij hopen op uw begrip.

Personele bezetting

Met ingang van 1 december zijn Faridhe Schermer en Safyia Sahin-Karapinar uit dienst getreden. Per 1 januari 2020 treedt ook Jesdenira Jamanika uit dienst. Wij wensen hen veel succes bij hun nieuwe werkgever.

Saher Burgaz wisselt van functie. Zij is per ommegaande assistent-bewindvoerder.

Vanaf 1 december verwelkomen wij in ons team Wendy Hartog als telefoniste, Bjorn Peren en Oervashi Pandy als assistent bewindvoerder.

Post

Als u post wilt doorsturen, kan dit alleen naar:

Postbus 1163

3350 CD Papendrecht

Als u de post naar een ander adres verstuurd, komt deze helaas niet bij ons aan. In uw beschikking staat soms een oud adres. Gebruik deze niet!

Is het niet mogelijk om het document door te sturen per post, kan u een duidelijke foto maken van het poststuk en deze e-mailen naar: administratie@mijnbudgetcoach.nl

Geldaanvraag

Indien u nog geen geldaanvraag heeft gedaan voor de feestdagen en dit wel wilt doen, verzoeken wij u dit met spoed te doen. Indien uw aanvraag niet voor 16 december is ontvangen, garanderen wij niet dat uw aanvraag op tijd wordt beoordeeld.

Mijnbudgetcoach.nl B.V. wenst u en al uw dierbaren een gezond en gelukkig 2020!

‎ ‎

Klik hier om de vorige nieuwsbrief te lezen.

‏‏‎ ‎
Blijf op de hoogte en volg onze social media kanalen voor updates over het bedrijf: