Nieuwsbrief augustus 2019

Bereikbaarheid kantoor

Tot nader bericht zijn wij, vanwege de vakantie, op iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 09.00u tot 11.00u.
Vanaf 1 augustus gelden deze telefoontijden voor iedere cliënt. Hebben wij uw dossier overgenomen van een ander bewindvoerders kantoor? Ook dan kunt u alleen tijdens het bovengenoemde tijdvak bellen. Wij zijn bereikbaar op 078 617 56 91.

Verwerkingstijd e-mails

In verband met de vakantie kan het zijn dat de verwerking van de e-mail langer duurt dan dat u van ons gewend bent.
Wij willen u verzoeken om alle algemene e-mails te versturen naar het e-mailadres administratie@mijnbudgetcoach.nl. E-mails omtrent geldaanvragen kunt u versturen naar het e-mail adres geldaanvraag@mijnbudgetcoach.nl.

Personeel

Per 1 september verlaten Art Heijboer, Nihed Sallou en Don van der Gaag ons bedrijf. Art gaat aan de slag bij een nieuwe werkgever, Nihed gaat weer een opleiding volgen en Don gaat zijn opleiding tot arts vervolgen. Wij danken hen allen voor hun inzet en wensen hen veel succes met de weg die ze zijn ingeslagen.

Bij ons in dienst getreden zijn Mabel Warning en Suhely Capello. Mabel is assistent bewindvoerder in het team van Carla, Suhely is assistent bewindvoerder in het team van Ratna. Per 1 september zal er ook een nieuwe assistent bewindvoerder worden toegevoegd aan het team van Robbert-Jan.

Kledingbeurs

In oktober organiseren wij weer een kledingbeurs. Nadere informatie volgt nog.

Cursus

Op 1 oktober organiseren wij, voor cliënten waarbij onlangs het bewind is opgeheven of binnenkort wordt opgeheven, een cursus budgetteren. Deze cursus start om 10.00u en duurt tot 12.30u. De cursus vindt plaats op ons kantoor aan de Brederodelaan 13D in Papendrecht. Wij adviseren iedereen deze gratis cursus te volgen. Over het aanmelden volgt nog nadere informatie.

Met vriendelijk groet,

Het team van Mijnbudgetcoach.nl B.V.

‎ ‎

Klik hier om de vorige nieuwsbrief te lezen. ‎

‏‏‎ ‎
Blijf op de hoogte en volg onze social media kanalen voor updates over het bedrijf: