Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018

Het jaar is weer voorbijgevlogen en dit is alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar.

Spreekuur

In principe is er iedere dinsdag, van 13.00-14.00 uur, spreekuur op de Dordtselaan 32a bij Letseladvies. U kunt dan altijd langskomen, wij adviseren u wel om het aan ons door te geven. Dit voorkomt dat u moet wachten. Op afspraak komen we naar Den Haag. Dit zal maximaal 1 maal per maand zijn.

Iedere dinsdag zitten we van 09.00-15.00 uur weer op de Colijnstraat 168. Post kunt u daar altijd in de brievenbus (nummer 168) deponeren.

Geldaanvragen

Het is bijna het einde van het jaar en de ervaring heeft geleerd dat er in die periode extra geld wordt aangevraagd. Wij vragen u dringend de aanvraag ruim op tijd te doen, dit om teleurstellingen te voorkomen. De aanvragen voor Sinterklaas moeten uiterlijk 29 november ingediend zijn, de aanvragen voor kerst en oud&nieuw uiterlijk 17 december. Iedere aanvraag wordt afzonderlijk bekeken.

Openingstijden

Op 25 en 26 december en 1 januari zijn wij gesloten. In de periode tussen 24 december en 4 januari 2019 zijn wij telefonisch slechts bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur. Dit in verband met onze bezetting.

Wij wensen eenieder een gezond en gelukkig 2019, niet alleen voor u zelf maar ook voor uw dierbaren.

Met vriendelijke groet,

Het team van Mijnbudgetcoach.nl B.V.

‎ ‎

Klik hier om de vorige nieuwsbrief te lezen.

‏‏‎ ‎
Blijf op de hoogte en volg onze social media kanalen voor updates over het bedrijf: