Nieuwsbrief oktober 2017

De zomer is voorbij en we gaan ons weer opmaken voor de rest van het jaar.

Kledingbeurs
Zoals al eerder aangekondigd gaan wij, na een overweldigend succes van de kledingbeurs in juni, wederom een kledingbeurs organiseren. Dit gaat gebeuren op dinsdag 24 oktober 2017.
Naast kleding zal er ook speelgoed en andere items zijn voor kinderen.

Om de grote hoeveelheid kleding te kunnen presenteren en meer mensen gebruik te laten maken van onze kledingbeurs, mogen we gebruik maken van de grote zaal in de Gereformeerde kerk aan de Muilwijkstraat 1 te Papendrecht, vlakbij ons kantoor te Papendrecht. Het diaconie van de Gereformeerde kerk heeft ons geholpen met de organisatie van deze editie.
Indien u met de auto komt, houdt u er dan rekening mee dat er alleen geparkeerd kan worden in een parkeerzone met een parkeerschijf (er wordt op dinsdag streng gecontroleerd. Maximale duur: 1 uur).

Wel is er een maximum aan kleding wat meegenomen mag worden (tijdens het eerste tijdvak), dit om gezinnen die later komen ook de kans te geven kleding uit te zoeken. Neemt u a.u.b. zelf tassen mee voor de kleding.
Er zijn twee tijdsvakken waarin u kunt langskomen
13.30u – 14.45u Maximum van 1 big shopper per gezin
15.00u – 16.00u Geen maximum

Om 14.30u sluit de deur voor nieuwe bezoekers voor het eerste tijdvak. Bezoekers van het eerste tijdvak dienen de zaal om 14.45u te verlaten. U bent wel opnieuw welkom tijdens het tweede tijdvak.

Wel dient u zich aan te melden voor de kledingbeurs, emailadres:
administratie@mijnbudgetcoach.nl

Bereikbaarheid
Telefonisch zijn wij iedere werkdag, tussen 09.00-12.00 uur bereikbaar op 078 6175691. Voor spoedgevallen na het telefonisch spreekuur kunt u ons alleen mailen. Geeft u als onderwerp ‘SPOED’ op.

Post
Nogmaals willen wij u erop wijze dat als u post ontvangt, u ervoor moet zorgen dat dit zo snel mogelijk bij ons komt.

Mailverkeer
Alle mails voor geldaanvragen moeten naar
geldaanvraag@mijnbudgetcoach.nl

Alle overige mails kunt u versturen naar
administratie@mijnbudgetcoach.nl

Stuur a.u.b. geen mails direct naar de bewindvoerder, dit vertraging geeft in de behandeling van de mails. Het is mogelijk dat uw bewindvoerder niet aanwezig is en uw e-mail wordt dan niet behandeld!

Vragen
U kunt bij ons altijd terecht met al uw vragen of opmerkingen.

Met vriendelijke groet,
Het team van Mijnbudgetcoach.nl B.V.

‎ ‎

‏‏‎ ‎ Blijf op de hoogte en volg onze social media kanalen voor updates over het bedrijf: