Onze Nieuwe Website

Door Mijnbudgetcoach.nl B.V. • Minder dan 1 minuut leestijd

Vanaf vandaag hebben wij een nieuwe website. Alle belangrijke elementen van de oude website kunt u vanzelfsprekend ook op de huidige website vinden. Voor uw gemak hebben wij onderstaand een aantal links op een rij gezet, zodat u deze snel en gemakkelijk kunt terugzoeken:

Mijn Onview
Bij Mijnbudgetcoach.nl B.V. houden we van een transparante werkwijze. Het is mogelijk voor iedere cliënt om mee te kijken via Mijn OnView. U kunt via bovenstaande link inloggen in uw eigen omgeving met een gebruikersnaam en wachtwoord. Hier heeft u inzage op, onder andere, de inkomsten en uitgaven, persoonlijke documenten, schulden en dergelijke. Op deze manier houden wij u te allen tijden op de hoogte van uw financiële situatie.

(Geld) Aanvragen
Voor uw algemene en geld aanvragen verwijzen wij u naar bovenstaande link, waar u terecht zult komen bij ons digitale formulier. Als alternatief is het ook mogelijk om uw aanvragen te versturen per e-mail. In beide gevallen verzoeken wij u om duidelijk het onderwerp en precieze bedrag (indien van toepassing) te vermelden in uw aanvraag. Houd er rekening mee dat er standaard sprake is van twee verwerkingsdagen.

Bent u nog geen cliënt en bent u benieuwd naar wat Mijnbudgetcoach.nl B.V. u te bieden heeft? Klik op onderstaande links voor meer informatie over de diensten van ons bedrijf.

Voor verdere vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar per telefoon of e-mail van 09:00-17:00 uur. Wij staan u uiteraard graag te woord.

‎ ‎

‏‏‎ ‎ Blijf op de hoogte en volg onze social media kanalen voor updates over het bedrijf: