Jaco Brouwer

Mijnbudgetcoach.nl B.V. is opgericht door Jaco Brouwer. Na een loopbaan als belastingdeurwaarder is hij in 2005 een invorderingscentrum gestart. Dat leerde hem dat achter veel voordeuren persoonlijk leed schuilgaat, zoals ontslag, een scheiding of het overlijden van een partner. Mensen die hierdoor in de financiële problemen raken, krijgen soms onnodig vaak met deurwaarders van doen. Het kan echter ook anders. Met de kennis die Jaco heeft opgedaan als belastingdeurwaarder en met een sociale benadering maakt hij vaak het verschil. Zijn preventieve en persoonlijke aanpak brengt velen weer financiële rust en een grotere mate van welzijn. Inmiddels is Mijnbudgetcoach.nl B.V. uitgegroeid tot een landelijke organisatie; marktleider in het segment budgetcoaching. Met professionele en betrouwbare budgetcoaches in alle delen van het land. Zij komen ook gewoon bij u thuis.

Franchise

De budgetcoaches van Mijnbudgetcoach.nl B.V werken op franchisebasis. Dat betekent dat u erop kunt vertrouwen dat welke budgetcoach u ook van dienst is, zij allemaal dezelfde professionele aanpak kennen. Met als resultaat: inzicht in uw financiële situatie, een overzichtelijke administratie en een stabiel financieel perspectief. Twee belangrijke instrumenten in de aanpak van Mijnbudgetcoach.nl B.V. zijn de Budgetbox, een handig opbergsysteem voor een overzichtelijke thuisadministratie, en een veilig online kasboek voor een transparante maand- en jaarplanning. Via het kasboek kunnen schuldeisers, indien nodig, direct geïnformeerd worden over een betalingsvoorstel en kan de budgetcoach op afstand ondersteuning bieden.

Persoonlijk, professioneel en betrouwbaar

Professionaliteit en deskundigheid staan bij Mijnbudgetcoach.nl B.V. hoog in het vaandel. Vanzelfsprekend zijn al onze budgetcoaches gekwalificeerd en gecertificeerd als het gaat om financiële kennis en persoonlijke begeleiding. Uiteraard is privacy gewaarborgd en beschikken de budgetcoaches over een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Landelijk netwerk budgetcoaches

Mijnbudgetcoach.nl B.V. is een landelijk netwerk van gecertificeerde budgetcoaches. Zij werken alleen op het gebied van budgetcoaching samen. Inkomensbeheer en bewindvoering valt niet onder deze samenwerking. Zo is er in alle hoeken van Nederland, of dat nu Groningen, Maastricht of de Randstad is, een budgetcoach voor u beschikbaar. Ze helpen u, uw cliënt, huurder of personeel vakkundig de financiën weer op orde te krijgen. Zonder wachttijden en volledig afgestemd op de persoonlijke situatie. Mijnbudgetcoach is een autoriteit op het gebied van financiële zorgverlening en verschijnt regelmatig in het nieuws en op radio en televisie.