INCOMPANYTRAININGEN

Uw medewerkers opleiden tot budgetcoach

Heeft u binnen uw organisatie te maken met relaties of cliënten met financiële achterstanden? Mijnbudgetcoach geeft incompanytrainingen om uw medewerkers extra expertise te bieden op het vlak van budgetcoaching.

Training op maat

In de Basistraining budgetcoach leren uw medewerkers alles over financiële wet- en regelgeving. Zij leren werken met een aantal essentiële elementen voor professionele budgetcoaching: budgetteren in 8 stappen, de Budgetbox. Zij leren hoe ze, samen met de cliënt, een overzichtelijke thuisadministratie opzetten en een realistisch budgetplan maken. Daarnaast is er in de basistraining veel aandacht voor gesprekstechnieken, motiverend coachen en gedragsverandering. Immers, hoe groter de motivatie van uw cliënten, hoe groter de kans op succes. Uiteraard stemmen wij de inhoud af op de vragen van uw doelgroep en de praktijksituaties van uw medewerkers.

Incompanyvoordelen

Een aantal voordelen van een incompanytraining:

  • Uw organisatie haalt deskundigheid op het gebied van budgetteren in eigen huis.
  • Uw medewerkers gaan financiële problemen sneller signaleren waardoor meteen adequaat kan worden ingegrepen en erger wordt voorkomen.
  • De training wordt volledig afgestemd op de context van uw organisatie, compleet met praktijkvoorbeelden, casuïstiek, rollenspellen en gericht advies. Uw medewerkers kunnen het geleerde dan ook meteen integreren in de praktijk.
  • U vergroot de interactie tussen uw medewerkers hetgeen leidt tot een grotere betrokkenheid.
  • U creëert een platform in uw organisatie waarbinnen uw medewerkers ervaringen kunnen uitwisselen. Dit vergroot de professionaliteit.
  • U vergroot het rendement van uw team en/of organisatie.
  • Geen extra reistijd en -kosten voor deelnemers.

Meer informatie

Meer informatie over de inhoud van de training vindt u bij Basistraining budgetcoach.
Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn binnen uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op,
telefonisch: (078)- 617 72 56 , of per e-mail: info@mijnbudgetcoach.nl.
Wij komen graag bij u langs om uw wensen door te spreken.